NJAM THAI

NJAM THAI Njam Thai

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 146 reviews
30 Mar 2020 at 7:16 Het was heel druk door het corona gedoe. Heel lang moeten wachten. Misschien beter doseren hoeveel bestellingen je aanneemt nu. De eend was heel lekker alleen een beetje vies dat het vel/vet er nog aanzat. Was minder smakelijk.
29 Mar 2020 at 13:41 Gezien de drukte, was er een langere bezorgtijd. We kregen wel een belletje dat de bestelling later geleverd ging worden. Het was dan toch nog 20 min langer dan aan de telefoon vermeld. Het eten was wel het wachten waard.
28 Mar 2020 at 20:12 ons Eten is nog steeds niet aangekomen, twee uur na bestelling, dikke schande
28 Mar 2020 at 10:41 Heel lekker !
27 Mar 2020 at 12:02 Top ervaring. Op tijd geleverd. Lekker warm en heerlijk !
26 Mar 2020 at 19:54 Lekker eten en de levering prima op tijd top
22 Mar 2020 at 16:24 het was zeer lekker en snel geleverd :)
22 Mar 2020 at 10:28 Altijd super het eten van njam Thai. Moet echt iedereen proberen.
21 Mar 2020 at 13:11 Rijsttafel voor 2 personen besteld. Het was echt heerlijk! Bestellen we sowieso opnieuw.
17 Mar 2020 at 20:32 Zeer lekker dikke pluim voor de keuken en rond de afgesproken tijd geleverd wij bestellen zeker weer
6 Mar 2020 at 22:49 Super lekker etzn . vaste klant bij njam Thai
23 Feb 2020 at 10:16 Het eten was lekker, maar de bezorging was echt niet oké. We hebben 2 uur op ons eten moeten wachten, dat is veel te lang.