NJAM THAI

NJAM THAI Njam Thai

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 131 reviews
16 Feb 2020 at 19:41 Was zeer lekker, is zeker een aanrader.
15 Feb 2020 at 13:35 Het eten was echt verukkelijk... Zalig... En lekker veel. Zeker voor herhaling vatbaar.
15 Feb 2020 at 8:37 Late levering vooropgestelde tijd 18.50 en werd uiteindelijk 20.20. Werd wel om 19.15 door het restaurant verwittigd dat het later zou geleverd worden. Eten zelf is lekker en meer dan voldoende.
14 Feb 2020 at 19:51 Alles was heel lekker! Bedankt
9 Feb 2020 at 11:07 Zeer lekker en vriendelijke bezorger
8 Feb 2020 at 20:57 Zeer lekker het wachten waard en grote porties!
1 Feb 2020 at 20:12 Wederom ongelooflijk lekker
31 Jan 2020 at 20:08 Delicious food would definitely recommend.
22 Jan 2020 at 21:02 Eerste keer besteld, zéér lekker. Hier bestellen we nog! Ben als pikant-liefhebber wel blij dat ik voor "licht pikant" ben gegaan...
11 Jan 2020 at 22:06 Latere levering, maar we werden deze keer telefonisch verwittigd. Eten zoals steeds super!
9 Jan 2020 at 22:14 Zeer lange levering, geen vriendelijke bezorger. Hebben aantal keren moeten bellen. Ps de spicy pasta is super pikant
29 Dec 2019 at 23:24 We hadden namiddag besteld voor levering 18u netjes op tijd en dit met een vriendelijke lach A+++ Het eten was lekker en ruim voldoende of we hadden teveel besteld dat kan ook :) Dus twee dagen lekker van kunnen genieten. Hier komt zeker een vervolg op.